Tazkirah

``Rasulullah S.A.W bersabda yang bermaksud : "Adakah kamu mahu aku memberitahu kamu tentang suatu perkara yang aku takuti ke atas kamu daripada dajal? Mereka menjawab ; Sudah tentu wahai Rasulullah! Baginda pun berkata. " Syirik Khafi iaitu seorang lelaki bangun bersembahyang lalu dia memperelokkan sembahyangnya kerana ada orang memperhatikannya" ' '



Saturday, December 3, 2011

Offer lagi

Lama dah x update blog.. hehe
Friendz.. Wish me luck on my interview at company above scheduled on next week, thanks.. Kalau korang penah keje kat company ni please share pengalaman korang with me.. jasa anda dihargai.. terime kasih byk2.

1 comment:

  1. dapat dah offer letter dari opensys,
    leh start keje 3hb, alhamdulillah

    ReplyDelete